Lufkin

Den amerikanske producent Lufkin er en af verdens førende producenter, når det kommer til måleværktøjer til alle lige fra den professionelle til handymanden, der ønsker uovertruffen kvalitet og ultra præcis måling.

Med over 120 års erfaring, producerer Lufkin i dag måleværktøjer og lod til både professionelle, amatører og handymænd, der alle ønsker uovertruffen kvalitet og ultra præcis måling.

Lufkins program omfatter bl.a. ordinære målebånd, der med længder fra 3 meter og helt op til 30 meter, er perfekt til både indendørs og udendørs opmåling. Målebånd fås både i tommer og i metrisk mål.

Foruden målebånd fås også båndmål og gaffelbåndmål med længder helt op til 50 meter. Båndmålene er perfekt til udendørs opmåling af diverse konstruktioner, og er udført i ergonomisk design i slidstærke materialer.

Alle målebånd er med højkvalitets-coating, der foruden at gøre målebåndet slidstærkt, også sikrer let læselig skrift, så du nemt kan foretage en præcis måling af det du ønsker. Størstedelen af målebåndene er udført i rustfrit materiale, der desuden også tåler kontakt med ætsende materialer.

Lufkin fører desuden også et stort program af måleværktøj til mere specielle opgaver, som blandt andet tæller tankbåndmål med jordledning og vægt lod. Disse kommer i flere længder, kvaliteter og skalaer.


Great Britain
Germany
Finland
Sweden
Norway
Denmark