Express

Franske Express er verdens førende producent af gasudstyr med fokus på gas flamme, gaslodde og gas varmluft.

Med fokus på innovativ udvikling og ergonomisk design, er Express i dag førende producent af gas-, blæselamper, brændere, tagbrændere, mini svejseanlæg, der sammen med forskellige gasbeholdere , gas mix og mundstykker, kan tilpasses alles ønskede behov.

Loddeprogrammet er meget anvendt af bl.a. VVS’ere / blikkenslagere til lodning af bl.a. zinktagrender og zinkinddækning, men kan naturligvis også sagtens anvendes af amatøren eller handymanden, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Kolberne findes både som handy slangefri eller med slangetilslutning. Foruden kolberne, har Express også et stort udvalg af loddespidser og meget andet tilbehør.

Varmluftsprogrammet fra Express spænder vidt. Ønsker du at krympe eller formgive materiale, er der flere muligheder, lige fra små slangefri varmluftblæsere til højt ydende varmluftpistoler med ergonomiske håndtag, der ligger perfekt i hånden.

Til den større løsning, som f.eks. hvor du skal tagdække med tagpap, fås højtydende brændere hvor nyeste teknologi gør det muligt at lægge tagpap sikkert på uden direkte flamme.

Express – en producent i absolut topklasse, der anbefales til alle, der ønsker produkter i ypperste kvalitet.


Great Britain
Germany
Finland
Sweden
Norway
Denmark