Steinel varmeblæserpistoler

Den tyske producent STEINEL har defineret sin succes gennem kvaliteten af innovationer i over 50 år, og i dag er deres sortiment af limpistoler og varmepistoler uundværlige værktøjer til professionelle fagfolk og branchernes ledere.

Med mere en 300 registrerede patenter, designs og modeller til deres opfindelser, har STEINEL et imponerende sortiment, der tæller over 2500 innovative produkter i allerhøjeste kvalitet. Nogle produkter har endda revolutioneret og sat standarden for hele brancher.

STEINELS værktøjer, der bl.a. tæller varmluftspistoler og limpistoler bruges i et væld af forskellige brancher. Fra foliering af biler i autobranchen, til reklame- og skiltebranchen, industrier og til malere - STEINELS værktøjer klarer jobbet med det bedste resultat.

Den nyeste teknologi, solidt håndværk og et væld af applikationer gør varmluftspistolerne ideelle til alt fra bilindpakning, overfladebehandling af skilte og reklamesøjler, svejsning af plast, formning af krympeslange, formning af termoplast til tørring af maling og fuger. Limpistolerne er fantastiske og kan præcisionslime alt fra metal og plast til træ, keramik og meget mere.

STEINEL professionelle lime- og varmeværktøjer sørger for varmluftsdistribuering direkte dertil, hvor det er nødvendigt. Præcisionskontrol, alsidighed, lang levetid og god ydeevne skelner produkterne fra specialværktøjet til luftværktøj.

Udviklingen af produktdesign, valg af materialer og udførelse, sikrer kvaliteten og pålideligheden, som STEINEL-navnet garanterer.


Great Britain
Germany
Finland
Sweden
Norway
Denmark